За нас

За нас


РОУД РЕЙНДЖЪР БЪЛГАРИЯ ООД
е официален представител на ROAD RANGER GMBH за България.

Германската компания ROAD RANGER GMBH има 50-годишен опит в производството на аксесоари за пикапи.

Продуктите на ROAD RANGER се отличават с високо качество благодарение на прилагането на първокласни материали и новаторски производствени технологии. Те са специално разработени с цел удовлетворяване на индивидуалните нужди на потребителите.

Производствената гама на ROAD RANGER включва разнообразни по форма, размер и оборудване хардтопи и капаци от фибростъкло за всички марки и модели пикапи, които се продават в Европа:

На разположение са различни варианти за двойна, удължена и единична кабина.

Дизайнът на аксесоарите ROAD RANGER следва формата на пикапа при всички предлагани модели – работни, специализирани, високообемни, спортни или елегантни. Конструкцията им позволява лесен безпробивен монтаж и се характеризира с отлична функционалност в процеса на експлоатация.

Хардтопите ROAD RANGER са изключително надеждни благодарение на използваните за производството им висококачествени  материали и компоненти (фибростъкло, тапицерии, бои, уплътнения, амортисьори, заключващи механизми, стъкла и др.). Всички модели са сертифицирани от TÜV (Technische Überwachungs Vereine) и ABE (Allgemeine Betriebs Erlaubnis), които удостоверяват съответствието им с европейските изисквания по отношение на пътната безопасност и регистрацията при държавните органи.

ROAD RANGER предоставя 3-годишна пълна заводска гаранция за всички свои изделия.

РОУД РЕЙНДЖЪР БЪЛГАРИЯ извършва всички дейности по обслужването на продажбите на
ROAD RANGER в България – доставка, монтаж, гаранционно и извънгаранционно обслужване.